Често задавани въпроси

   Партньорската програма на Комбинирани маси е безплатна и позволява на членовете и да печелят като поставят линк и/или линкове на техни страници, с което рекламират конкретен продукт от магазина. Всякакви продажби на клиенти, които са кликнали на подобен линк ще генерират комисионна за партньора. Партньорската комисиона е в размер на 5%.

   Как да стана партньор?

   Само трябва да се регистрирате тук. Не е необходимо одобрение и става веднага. Попълвате и данните къде да Ви изплащаме комисионната - банкова сметка или PayPal.

   След това какво правя?

   Влизате в профила си в партньорската програма. Избирате Персонален код за проследяване . Виждате кода си, но той не Ви интересува кой знае колко. Кликвате върху "Генератор на партньорски връзки". Ще се покаже меню с няколко имена на маси. Ако знаете името на масата, която искате да предложите на клиентите си - започвате да пишете името и тя ще се покаже в предложенията. Избирате я и срещу "Партньорска връзка" ще се генерира линка, който да изпращате. В него е и кода Ви и при евентуална поръчка в профила Ви ще се генерира комисионната Ви. При средна цена на маса около 500 лв са 25 лв. След заплащането на поръчката комисионната Ви ще се отрази в профила Ви и ще получите имейл за това.

   Как да видя имам ли и какви комисионни?

   В профила Ви в партньорската програма, "Трансакции"

   Кога ще получа парите си?

   Когато пожелаете. Можете след всяко писмо за генерирана комисионна да ни отговорите, че искате да Ви я изплатим. А може и да ги оставите да се съберат повече и тогава да поискате да Ви ги изплатим. Ако не ни пишете - при достигане на сума над 100 лв ще Ви изплатим всичко събрано до момента.