Къде могат да се видят мостри

Мостра на масата може да се види само в Троян. Реални мостри на цветовете могат да се видят при вносителите и търговците на съответните материали. В спецификациите на всяка маса пише кой е производителя на цвета и вносителя, от който го купуваме. Възможно е да има и други вносители или търговци, които да са близо до Вас и да имат реална мостра на търсеното от Вас. Ще опитаме да систематизираме няколко места:

Байцове. Това са оцветители на дърво (фурнир). Шарката си остава ясна и видима, след байца се полагат прозрачни грунд и лак. При нас байцове продават А.Н.Н.-2, Дана Биси, Дренски ЕООД. В линковете, които сме дали се вижда къде имат магазини, в които ще намерите мострите им. Може да има и на други места, но ние няма как да знаем.

БОИ.  Боята е най-лесна за избор. Тук е доста добре обяснено. Във всеки магазин за оцветяване на бои и латекси можете да намерите мостри.

Ламинати. Всеки магазин за мебелни плоскости има мостри. Постарали сме се да включим във възможностите за избор всички внасяни у нас плочи, но може и да сме пропуснали някоя. Ако във въпросния магазин сте си харесали мостра, която не сте намерили при нас - запишете името и производителя и! Ще посочим няколко вносителя, но магазините, предлагащи мострите им са много и нямаме списък. Роси, Кедър, Интериори