Обяснения за визуализациите

Почти всички визуализации в сайта са правени от компютърна програма и могат да се различават от действителния вид на изделието по няколко критерия.

1. Нямаме информация за размера на мострата, която вносителите на плочи и байцове предлагат. Задаваме тази мостра в програмата и тя "облича" всеки един детайл с нея. В резултат на това се очаква дребни детайли от ламинираната плоча или дефекти от байцваната мостра, да изглеждат много по-едри на визуализациите ни.

2. При ламинирани маси, буковите крака на трапезния вариант боядисваме с байц или  боя по RAL така, че да са максимално близки с десена на избраната плоча. Но ако десена не е едноцветен или е с фладер (дървесна шарка) - краката ще се различават от него. Това не е проблем, защото от една страна се стремим да са максимално близки, а от друга - тези крака се виждат само при трапезния вариант, а тогава обикновено масата се ползва с покривка... Но визуализацията пренася десена на плочата и върху краката и затова го отбелязваме като неточност.

3. Канта при ламинираните може да се различава от този на визуализациите. Производителите не предлагат кант за всяка плоча, а примерно за няколко плочи - един кант. В менюто "СПЕЦИФИКАЦИИ" под снимките на всяка маса има линк към сайта на вносителя на плочата или байца. Не е точно линк, а трябва да го копирате и пуснете в адресния бар на браузъра си, но върши работа. Обикновено при плочите като свързани предложения се вижда и реалния кант, с който ще бъде кантирана масата Ви.

4. Екстрите като заобляния и специални кантирания няма как да се покажат на визуализациите.

5. Програмата прави само матови визуализации. 90% от поръчките са за матови маси, а останалите знаят точно какво представлява избраната плоча. Та не е било проблем досега, но трябва да споменем и него

Орех Милано гланц

ВИДЕО